skip to Main Content

Effectieve linkbuilding in een digitaal tijdperk

online marketingMeer en meer bedrijven zijn het afgelopen jaar in een stroomversnelling gaan digitaliseren, wat de consument vast en zeker gemerkt heeft. De coronacrisis maakte het namelijk erg lastig om fysiek contact en winkelbezoeken mogelijk te maken, waardoor klanten in toenemende mate webshops bezochten. Online marketing blijkt daarom een belangrijkere strategie dan ooit tevoren te zijn, wanneer jij wil opvallen bij je doelgroep. Hoe weten je klanten namelijk waar jou bedrijf voor staat en welke producten jij verkoopt, als je niet in het oog springt van de consument? Desondanks is het toepassen van linkbuildingstrategieën makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien het een tijdrovende klus kan zijn als je niet over de benodigde kennis en juiste expertise beschikt. Economy helpt jou daarom graag uit de brand door deze online marketingtechnieken effectief toe te passen!

Wat zijn de voordelen van online marketing?

Consumenten brengen in toenemende mate tijd door op het internet, op zoek naar aanbiedingen en de goedkoopste producten. Desondanks gaan er meer mechanismen schuil achter datgene wat de consument te zien krijgt, aangezien websites van bedrijven gerangschikt worden op basis van relevantie door zoekmachines, zoals Google. Wanneer jouw website dus op één van de laatste pagina’s getoond wordt, is de kans klein dat je zal opvallen bij de doelgroep. Om die reden is het interessant om je te laten informeren over linkbuilding of linkbuilding uitbesteden aan Economy. Door namelijk linkbare en belangwekkende content te laten creëren door ons online marketing bureau, zal jij in een mum van tijd meer conversies en een hogere winst realiseren.

Hoe werkt internationale SEO?

Ook als jouw doelgroep zich niet in Nederland bevindt, is linkbuilding een interessante mogelijkheid voor jouw bedrijf. Zo zijn onze specialisten onder andere gespecialiseerd in linkbuilding Frankrijk en linkbuilding België, waardoor jouw website alsnog zal opvallen tussen je internationale concurrenten! Meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top