skip to Main Content

Jij kan ook adverteren op internetmarketingmkb.nl. Onze website heeft genoegplaats voor een heleboel advertenties en jij kan hierbij jouw bedrijf flink promotie geven. Lees gerust verder om meer te weten over hoe jij kan adverteren op internetmarketingmkb.nl. Wij zijn er zeker van dat jij onze voorwaarden zeer aantrekkelijk gaat vinden.

We hebben ervaring met marketing tools

Onze website, internetmarketingmkb.nl, heeft te maken met online marketing, maar jouw advertentie hoeft niet specifiek over online marketing te gaan. Jij kan adverteren over alles zolang het geschikt is voor het publiek. Bij ons ga je moeten betalen per banner. Om de prijzen van een banner te weten kan je contact opnemen met ons via het contactformulier (zie Contact Ons pagina). wij kunnen je wel laten weten dat je een korting krijgt op twee banners. Volgens onze onderzoek is het gebleken dat ongeveer 62 gebruikers van onze site maandelijks klikken op advertenties. Wij kunnen je dus gerust zeggen dat jouw advertenties genoeg exposure zullen krijgen op internetmarketingmkb.nl. Het enige wat jij zal moeten doen is contact opnemen met ons, zodat wij de de details kunnen verfijnen. De rest kan je aan ons en aan de gebruikers van onze website overlaten.

Wij hopen dat wij interesse hebben opgewekt in jou omtrent het adverteren op internetmarketingmkb.nl en dat wij snel van je horen.

Back To Top