skip to Main Content

Hoe ontwikkel ik een goede website

seoEen goede website in essentieel in deze tijd, in dit blog hebben we een paar tips voor je op een rijtje gezet over hoe je een goede website maakt. En ook wat er allemaal bij dit proces komt kijken.

Duidelijke website.

De website moet duidelijk zijn, de bezoeker van je website moet eigenlijk binnen 1 oogopslag kunnen zien waar hij/ zij moet wezen voor het gene wat ze zoekt. Elke extra klik op je website duurt langer, probeer dus niet teveel tabbladen te plaatsen op je site. Weinig tabbladen en een duidelijke website zorgt ervoor dat je een gebruiksvriendelijke website krijgt. Dingen als een goede zoekfunctie werken hier ook sterk aan mee als de bezoeker deze meteen weet te vinden scheelt dat weer tijd voor de bezoeker, en dit zorgt weer voor een fijn gevoel. Wat ook belangrijk is dat de informatie op je website goed leesbaar is voor iedereen, iedereen die op je website komt moet de content kunnen begrijpen gebruik dus duidelijke taal. 

Durf Anders te zijn dan de rest.

Een website valt op bij klanten door unieke content en een unieke uitstraling en huisstijl. Het uiterlijk van de website is bijna net zo belangrijk als de duidelijkheid en de content van de website. Een opvallende huisstijl blijft alleen maar beter hangen bij bezoekers, dit geldt ook voor de content. Als je bijvoorbeeld mooie foto’s op je website hebt staan, of als je de informatie op een leuke manier verwoord en geplaatst hebt op je website. Het is dus belangrijk dat je er voor zorgt dat je website anders is dan de andere websites van bedrijven uit dezelfde branche.

Meerdere platformen

Het is ook belangrijk dat je website voor coaches goed te bezoeken valt op mobiele apparaten, tegenwoordig surfen mensen vaker via een mobiele telefoon over het internet dan op een laptop of pc. Daarom is het belangrijk dat je hier aandacht aan besteed, dat ook bezoekers met een mobiele telefoon het prettig vinden om je website te bezoeken. En dat het ook voor deze groep websitebezoekers het ook allemaal duidelijk te vinden is op je website.

Een goede website moet vertrouwen uitstralen.

Waar zal je eerder wat bestellen, op een site die onduidelijk en niet echt betrouwbaar overkomt? Of op een duidelijke website waar goede reviews genoteerd staan, we gaan uit dat iedereen voor de 2e optie kiest in dit vraagstuk.Zorg er dus voor dat je service goed is, is je service goed dan kan je een klant of bezoeker vragen een goede review achter te laten. Dit verbetert het beeld van je website als mensen je website bezoeken, duidelijke notitie van cijfers en kennis kan hier ook erg bij helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top