skip to Main Content

Feedback is welkom

Het doet mij enorm veel plezier om samen met internetmarketingmkb.nl te werken en artikelen voor jou te schrijven en ik vind dat ik mijn taak wel naar behoren doe. Ik krijg ook veel positieve feedback van de lieve mensen bij internetmarketingmkb.nl. Echter heb ik niet alleen hun feedback nodig. Jij bent de klant en jouw feedback vind ik belangrijker dan de rest. Met dat in gedachte wil ik jou vragen of jij wat tips en ideeën hebt die ik kan gebruiken om internetmarketingmkb.nl en de ervaring van de resterende klanten beter te maken. Online marketing is niet statisch, dus we kunnen niet ervan uitgaan dat hetzelfde formule de hele tijd werkt. Hierbij is de feedback van de klant heel erg belangrijk.

Privacy gegarandeerd

Als jij graag je tips en ideetjes samen met mij wilt delen, vraag ik je om het onderstaand formulier in te vullen. Hierbij ga je wat persoonlijke informatie met me moeten delen. Bij dit proces zijn er geen enkele derde partijen betrokken dus jij hoeft je niet druk te maken over je privacy. Deze website garandeert jouw privacy. Nadat je je persoonlijke informatie hebt ingevuld, kan je je tips en ideeën opschrijven. Als je klaar bent met het opschrijven van jouw tips en ideetjes kan je het opslaan en verzenden naar mij. Ik krijg jouw tips en ideetjes te zien, waarna ik zal bepalen of jouw tips en ideeën toegepast zullen worden. Indien jouw tips en ideetjes wel worden gekozen, stuur ik een e-mail naar je toe waarbij er aangegeven staat dat jouw tips gebruikt zullen worden. Indien jouw tips en ideeën niet worden gebruikt, krijg je ook een e-mail waarin vermeld staat hoe de stand van zaken is. In beide gevallen bedanken we je hartelijk voor je participatie. Het betekent enorm veel voor ons dat onze klanten de tijd nemen om ons te helpen met het verscherpen van onze website.

Help ons de site verbeteren

Voor het geval dat jij geen tips of ideetjes hebt, maar wel iemand kent die onze site kan helpen verbeteren, wil ik je vragen om het onderstaand formulier voor deze persoon te sturen zodat de tips en ideeën toch voor onze ogen komen te staan.

Ik heb al een tijdje met internetmarketingmkb.nl gewerkt en ik kan met veel zekerheid zeggen dat de mensen die hier werkzaam zijn enorm veel geven om het werk en om de gebruikers van de website. Zi doen hun best om jouw ervaring op de website te verbeteren. Deze keer vragen zij naar jouw hulp. Ik hoop dat jij wat tips en ideetjes voor ons kan sturen. Ik bedank je nogmaals voor het lezen van dit artikel en ik hoop ook dat jij een fijne dag hebt.

Back To Top